Bra skydd för din båt/motor med en spårsändare från NorthTracker med åtgärd!

Svenska Sjö har tagit fram ett exklusivt samarbete med NorthTracker och AVARN för att erbjuda ett mycket bra GPS-larm som också är kopplat till en larmcentral. Vi vet av erfarenhet att många av våra kunder får larm på natten men har stängt av telefonen, eller att man får larm, ringer polisen som svarar att dom inte har resurser att agera. Med koppling till larmcentral går larmet dit först. AVARN ringer kunden för kontroll och vid behov, åker dom ut. Larmcentralen har också tillgång att direkt börja spåra din motor om den stulits.

Läs mer och beställ en NorthTracker här!

Det är modellerna scout och machine som är aktuella. En tracker kostar 1.995kr. Abonnemangskostnad 795kr/år.

1) Göm trackern i din utombordare.
2) Registrera konto på northtracker.com
Det finns trackers för installation eller med egen batteritid om 5 år. NorthTracker rekommenderas av Stöldskyddsföreningen (SSF) och ger rätt till premiereduktion på din försäkring.

För de som vill ha det bästa skyddet kan trackern kopplas upp mot AVARN Larmcentral för möjlighet till utryckning med väktare vid larm.

Vid nyteckning av försäkring för utombordsmotor större än 250 hk och yngre än 10 år kräver Svenska Sjö detta i vissa områden pga den ökande stöldrisken. Vi rekommenderar det även för dig med mindre nyare motor och som har din båt på privat brygga på sommaren eller egen tomt på vintern. Svenska Sjö betalar eventuell utryckningskostnad för våra kunder. Gäller tills vidare.

Tilläggsavtal med AVARN för utryckning?

Ladda ner avtalet här

Kontakta AVARN för att få aktuellt pris för abonnemang och månadsavgift.

Tjänsten erbjuder:

-Eget spårkonto via webb och app
-Geofence med larm
-Fri spårning i hela Europa
-Historik
-Möjlighet till utryckning med väktare

Om NorthTracker:
NorthTracker är ett svenskt företag som erbjuder spårning med GPS i stöldförebyggande syfte. Tjänsten fungerar i hela Europa och är godkänt av SSF. www.northtracker.com

Om AVARN :
AVARN är en totalleverantör av säkerhetslösningar till offentliga och privata verksamheter. Koncernen har 9.000 medarbetare och ett väl utvecklat nätverk i Europa. www.avarn.se

Svenska Sjö ansvarar inte för prissättning eller funktion. För detta ansvarar respektive leverantör. Svenska Sjö har ingen ekonomisk förtjänst från ovan leverantörer. Svenska Sjö har endast bett ovan leverantörer att skapa tjänsten med koppling till larmcentral med åtgärd då vi upplevt ett behov av den.