Bli kund idag – beräkna premie längst ner på sidan! Våra försäkringstagare erbjuds gratis prova-på medlemskap i Svenska Kryssarklubben.

2021 mar, 23 (0) Kommentarer

Nytt samarbete ger nya blå bojar för miljövänlig och säker förtöjning.

Svenska Kryssarklubben och Svenska Sjö har ingått ett samarbete som bland annat innebär att Kryssarklubben kommer att kunna lägga ut 5 nya bojar inför säsongen 2021.

Genom att förtöja vid en boj, istället för att kasta ankare, bidrar du till att skydda bottenväxande arter såsom ålgräs och förhindra ankringsskador på botten. ”Våra blå bojar är populära. Vi är jätteglada för vårt samarbete med Svenska Sjö, som innebär ett tillskott av 5 bojar redan till denna sommar. Vid bojarna kan man förtöja både säkert och miljövänligt”, säger Fredrik Norén, generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben.

Föreningen arbetar ideellt för ett säkert, tryggt, miljövänligt, inspirerande och upplevelserikt båtliv. Kryssarklubben ger också tips på fina hamnar och hur du lägger till säkert och miljövänligt, bland annat vid deras 240 lättillgängliga blå bojar.

 

Genom medlemsskap i Kryssarklubben får du tillgång till de blåa bojarna.

Svenska Sjös VD Per Nikolausson: ”Vi värdesätter vårt samarbete med Kryssarklubben mycket högt, och vi delar en ambition att bidra till att berika det svenska båtlivet på olika sätt. Just i år har vi fokuserat på att stödja Kryssarklubben i deras arbete att utöka antalet bojar, och är glada att kunna erbjuda våra egna försäkringstagare möjlighet att upptäcka fördelarna med ett medlemskap i Kryssarklubben, vilket bland annat innebär tillgång till dessa bojar.”

 

Prova på att bli medlem nu!

Teckna dig för ett prova-på-medlemskap i Svenska Kryssarklubben utan kostnad fram till och med 31 maj 2021. Medlemskapet gäller över hela sommaren till och med 31 augusti 2021. (Ordinarie pris för denna period är 450 kronor för en person och båt, familj och båt 510 kronor.)

Genom medlemskapet får du: Tillgång till Kryssarklubbens blå bojar, för säker och miljövänlig förtöjning. Tidningen På Kryss, som inspirerar och ger dig kunskap. Tillgång till kurser och utbildningar, som gör dig till en säkrare och bättre båtförare/seglare. Som medlem kan du också delta i eskadrar, till exempel familjeeskadrar. Och du får vara med i föreningens gemenskap i form av träffar och aktiviteter i Kryssarklubbens hamnar. Perfekt för en rolig båtsommar 2021!

 

Besök www.sxk.se för att läsa mer om livet i Svenska Kryssarklubben!

Comment (0)

Kommentarer inaktiverade.