Beställning

Beställ enkelt genom att klicka på knappen “Beställ här”. Ett nytt fönster öppnas med ett formulär där du fyller i alla uppgifter. Vi sätter upp ett konto och skickar ett startkit som består av fem koder per medlem och instruktioner hur man går tillväga.

Klicka på knappen “Information Medlemmar” för att ladda ner en affisch att sätta upp i klubbhuset samt maila ut till medlemmarna i er båtklubb.

Se filmen om hur Näsbyvikens Båtsällskap arbetar med båtmärkning

Näsbyvikens Båtsällskap ligger utanför Stockholm i Täby och bildades 1935. De har 800 medlemmar med  ca 600 båtar.  De hade planer på att ta fram ett eget system, men arbetade istället fram Svenska Sjös Båtmärkning tillsammans med oss och Blippa. Blippa är företaget som levererar systemet. Hamnkapten Lars Eriksson berättar varför båtmärkning passar bra för dem och vad man ska tänka på.

Instruktionsvideo – Besök hos Näsbyviken

QR-koder

Båtmärkningen bygger på att QR-klistermärken sätts på båtar, båtvagnar, ställningar mm. När man “blippar” QR-koden med en mobiltelefon så hamnar man på båtens egna webbsida. På webbsidan finns ett antal knappar: Vissa knappar syns för alla, vissa bara för båtägaren, vissa bara för klubbens funktionärer.

Fördelar för klubben:

  • – Få koll på alla ställningar, vagnar mm.
  • – Ha koll på var slingen skall placeras vid kranlyften.

Vem äger båten, eller var ska slinget sitta?

På båtens sida finns information om vem som äger en båt, eller vart slinget ska sitta. Vem som får ta del av information styr klubben i administrationsgränssnittet. Bild på pallningsmaterial underlättar för dem som ska ta fram dessa vid torrsättning. De som ska lyfta båten får bilder på var slinget ska sitta. Slut på tiden då båtägarna måste ta med bilder i olika format och kvalitet för att visa dem som utför lyftet hur slinget ska sitta, hur båten ligger i båtvagnen osv.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan eller på nedanstående telefonnummer. Vi hjälper dig att besvara frågor och självklart även se över er försäkring för klubbens båtar och fastigheter.