Båtmässan Göteborg och Allt för Sjön 2017

2017 Jan, 23 (0) Kommentarer

Båtmässan i Göteborg

På båtmässan i Göteborg den 4-12 februari finns vi tillsammans med SBU på båtklubbsdagarna. Där kommer vi träffa representater från båtklubbar i västra och södra Sverige. Vi kommer bla att utbilda i båtklubbsförsäkringen och dela ut pris till årets båtklubb.

Allt för Sjön i Stockholm

På båtmässan Allt för Sjön i Stockholm den 4-12 mars finns vi i A-hallen, monter A08:02. Där kommer vi presentera årets nyheter. Du kommer också att kunna träffa vårt affischnamn Erik Stark, F1 förare med VM guld i F2 i bagaget. Sveriges världsstjärna i den högsta klassen med sikte på VM guld.

Under båda mässorna erbjuder vi 10 % nyteckningsrabatt som gäller första året!

Passa på att teckna en riktigt bra båtförsäkring. Ange “Mässrabatt” som kampanjkod när du räknar fram premien på hemsidan.

Vår kundnöjdhet ökar! Hela 89% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med vår skadehantering. Läs mer här.

Vi på Svenska Sjö har bara en sak för ögonen. Att ständigt utveckla de bästa båtförsäkringarna och trygghetslösningarna för dig och din båtklubb. Genom din båtklubb är du delägare i Svenska Sjö och det ger dig direkta fördelar som mer omfattande villkor, resultatbonus för båtklubbsmedlemmar och smidig skadereglering. En utmärkt båtförsäkring. Läs mer om vad som gör oss unika här

Comment (0)

Comments are closed.