Avslutad tävling

2021 Feb, 24 (0) Kommentarer

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är Josephine Nellerup från Bunkeflostrand. Ett stort grattis från Svenska Sjö, Hjertmans och Hamnen!

"Underbart att fått vinna världens finaste gummibåt, som kommer förgylla sommarens ankring och tryggt bära hela familjen in i land."
- Josephine Nellerup

Gör så här för att delta i tävlingen:

Beräkna din försäkringspremie på nästa sida. När du fått din premie har du chans att vinna en jolle från Hjertmans, värde 6490 kr kronor.
Tävlingen pågår mellan den 26 februari och 12 mars. Vinnaren kontaktas av Svenska Sjö efter avslutad tävling.

Alla som tecknar försäkring på denna offert får 10% rabatt första året!

(Obs – är du redan kund? Registrera din e-mailadress, gå till nästa sida och du deltar därmed i tävlingen).

Information om gummibåten från Hjertmans!

Gummibåt tillverkad av kraftig PVC-duk (se bild). Två luftkammare och uppblåsbar köl. Båten har rostfria ringar på varje sida av fören för bogsering samt en i fronten för förtöjning. Toften kan flyttas mellan två olika positioner (mitten och längst akterut). Durkskivorna sitter ihop med PVC-band och kan enkelt stuvas undan när båten inte används. Levereras med 3-delad durk av plywood, styrlina, åror, pump, toft, reparationsset och bärväska.
Specifikationer:
Längd 280cm
Bredd 155cm
Längd invändig179cm
Bredd invändig 67cm
Pontondiameter 43,5cm
Max personer: 3 vuxna + 1 barn
Vikt 38 kg
Max motor 7,5 kW/ 10hk (2-takt)
Max lastkapacitet 500 kg
OBS: Har man en 10hk motor måste vikten i båten förläggas förut för bra gång. Vi rekommenderar ca 4-6hk av fyrtaktsmotor.
I katalogen står det att båten har tre luftkammare, gummibåten har två luftkammare + uppblåsbar köl som tredje “kammare”.

Storlek kartong: L = 1,06 cm, B = 63 cm, Tj = 33 cm

Tävlingen arrangeras av Svenska Sjö i samarbete med Hjertmans och Hamnen. Vinnaren utses av representanter från Svenska Sjö, Hjertmans och Hamnen. Anställda på Svenska Sjö, Hjertmans och Hamnen kan ej delta i tävlingen.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas av Svenska Sjö, och presenteras på Svenska Sjös hemsida efter avslutad tävling.

Beräkna premie
och tävla
här:

Comment (0)

Comments are closed.