Svenska Sjö profilen Josefin Olsson-vem är hon?

2018 Feb, 16 (0) Kommentarer

Mitt stora mål är att vinna Olympiskt guld 2020 I Tokyo!
Årets stora mål är medalj på VM i Århus

Josefin Olsson, vem är du?:

Jag är 28 år gammal, bor i Stockholm och tävlar för KSSS. Jag studerar vid Handelshögskolan i Stockholm där jag går min sista termin i år.

När började du segla?

Jag började segla optimistjolle när jag var 7 år gammal i Oxelösund segelsällskap. När jag växte ur optimistjollen gick jag vidare och började segla E-jolle för att sedan gå vidare och börja segla Laser Radial som är en OS-klass för damar. De senaste åren har jag seglat på heltid i kombination med mina studier. Nu satsar jag stenhårt mot OS i Tokyo som kommer bli min tredje olympiad.


Bästa resultat i Laser Radial:

• 6:a Olympiska spelen i Rio 2016
• 2:a Europamästerskapen 2016
• 1:a World cup final 2015
• 2:a Världsmästerskapen 2014

Vi på Svenska Sjö är stolta över att få vara Josefins försäkringspartner i satsningen mot VM och OS framgångar.

Comment (0)

Comments are closed.