Livet i båtlivet

2022 Jul, 12 (0) Kommentarer

Vår ägare Svenska Båtunionen tar initiativet till #livetibåtlivet!

Från kl 07.00 den 22 juli till kl 07.00 den 23 juli kan du delta i en unik dokumentation av båtlivet i Sverige med hjälp av sociala medier och hashtagen #livetibåtlivet.

Syftet är att samla in en ögonblicksbild av båtlivet i Sverige sommaren 2022. Kanske är det segling i vackert väder men lika gärna den där ruskiga regnskuren, motorn som trasslar eller bara en bra naturupplevelse.

Projektet kommer att presenteras som en fotoutställning under vintern i samarbete med Båtmässan i Göteborg och Allt för sjön i Stockholm. En jury kommer att välja ut de 50 bästa bilderna med hastagen #livetibåtlivet och de fotograferna får fribiljett för fyra personer till valfri mässa.

Tävlingen pågår till och med den 1/9 2022.

Ta del av regler och läs mer om Livet i båtlivet 2022 på Svenska Båtunionens hemsida här.

Du hittar Svenska Sjö på Instagram här och på Facebook här.

Inte kund än? Kampanjerbjudande just nu, 20% rabatt vid nyteckning av båtförsäkring under ditt första år. Gör en premieberäkning här:

Missa inte heller Båtlivspodden från Svenska Sjö, tidningen Båtliv och Svenska Båtunionen i samarbete. I det fjärde avsnittet av Båtlivspodden får vi träffa Kristina Wiktander Broman som är seglingsledare för detta seglingskalas och Emil Forsgren, en av Sveriges vassaste fördäckare som har vunnit Gotland Runt två gånger. De delar med sig av erfarenheter, klokskap och ger sina bästa tips inför tävlingen och vad man absolut inte ska lämna kvar på bryggan. Du hittar den bland poddar eller här!

Comment (0)

Comments are closed.