Gotland Runt-satsningen tar fart – så kan du följa resan!

2024 Jun, 26 (0) Kommentarer

Men stor tidspress, små marginaler och en för en månad sedan ej sjöduglig båt gasar vi för att nå starten av årets Gotland Runt. Ihop med oss och vår redaktionella samarbetspartner Skippo ska ni få följa med på ett riktigt seglingsäventyr som går att följa här och via vårt instagramkonto! 

Gotland Runt är världens största årligen återkommande havskappsegling. I år ställer vi på Svenska Sjö upp med ett lag ihop med våra vänner på Skippo. Vi gör det dessutom en båt som för bara ett par månader sedan varit så gott som utdömd ska besättningen ta sig runt Ön och alla ni är välkomna på färden.

Kappseglingar har dessvärre förmågan att bara vara intressanta under tiden de äger rum. Därför har vi bestämt oss för att presentera en serie med artiklar och videor där ni får följa med på alla jobb, fix och förberedelser som krävs för att komma till startlinjen. Dessa kommer ni att kunna hitta här hos oss på Svenska Sjö.

Kanske kommer inslagen med lärdomar som du kan ta med dig i ditt egna båtägande!

Om du vill följa satsningen mer direkt när den händer rekommenderar vi att följa oss och SkippoInstagram, där kommer vi att ge dagliga uppdateringar inför och under racet.

Resultatuppdateringar för Svenska Sjös båt hittar du genom att söka på Groundbreaker på tävlingssidan!

Comment (0)

Comments are closed.