Kampanjpris på grundavgift för service av flytväst

2021 Dec, 06 (0) Kommentarer

En flytväst utgör en viktig del i säkerheten på sjön. Passa på att utföra service på din flytväst, åtgärda eventuella fel och säkerställa den inför kommande säsong. Det finns flera fördelar med att underhålla sin befintliga utrustning, det sparar både pengar och vår miljö.

I samarbete med Ekens Naval får du som försäkringstagare hos oss på Svenska Sjö ett förmånligt erbjudande med rabatt på service av din flytväst. Ordinarie grundavgift är 365 kr inklusive moms, du får nu grundavgiften sänkt till 255 kr inklusive moms. Vi bjuder dessutom på frakten, värde upp till ca 150 kr + moms! Fraktavgiften varierar beroende på var i landet du bor. Erbjudandet gäller för flytvästar av samtliga märken.

Förmånserbjudandet gäller tills vidare. Observera att rabatten dras från grundavgiften för service. Eventuella kostnader för nya produkter som behöver bytas ut tillkommer och rabatteras inte. Vi hänvisar alla prisförfrågningar och fullständiga villkor för erbjudandet till butiken@ekensnaval.com och Ekens Naval hemsida.

Besök kampanjsidan hos Ekens Naval här för att läsa fullständiga villkor och ta del av erbjudandet. Vid frågor om köp av denna produkt, kontakta Ekens Naval kundtjänst e-post: butiken@ekensnaval.com

Vill du bli kund hos Svenska Sjö är du välkommen att göra en premieberäkning:

Comment (0)

Comments are closed.