Du missar väl inte oss under årets Allt för Sjön?

2024 Mar, 05 (0) Kommentarer , ,

Under helgerna två ställer vi ut på båtmässan Allt för Sjön! Du är välkommen till oss för att få svar på frågor, prata båtliv eller ta en titt på vår assistansbåt.

Vi ses på Stockholmsmässan!

Båtsäsongen närmar sig med rasande fart och äntligen får vi lov att tjuvstarta året med båtmässan Allt för Sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö. Besök vår monter och få svar på dina försäkringsfrågor, prata båtliv och ta en titt på vår assistansbåt från Greenbay Marine.

Vi är på plats under båda helgerna som mässan hålle röppet (7-10 & 14-17 februari).

Du hittar vår monter här!

Spännande premiärer på årets Allt för Sjön

Förutom att besöka oss finns det otaliga båtar, tjänster och produkter att spana i i mässhallarna. Vill du ha en tjuvkik redan nu kan vi rekommendera dig att surfa in hos våra redaktionella partners på Hamnen.se. De har redan i förväg spanat in de hetaste nyheterna och mest sevärda båtarna från årets mässa.

Allt för sjön: Detta får du inte missa på årets mässa

Hanse Thorslund, mässgeneralen själv, har själv några höjdppunkter han ser fram emot:

– Ja vi har ju en rad riktigt heta premiärer med bland andra Arcona 50Navan C30 och Navan S30 för att nämna några. De två sistnämnda ett helt nytt varumärke från Brunswick, världens världens största båtproducent. Sedan kommer förstås också Nimbus med en Stark flotta. Man får heller inte missa nya Windy W29 Huracan.

Men det finns även något för den som har förtjusning för det klassiska:

– Ja, ungefär så. Avsikten är att det ska finnas något lockande för alla och apropå Classic Boat Show så har vi år fokuserat extra på seglelbåtar. Ett urval av 7 båtar från folkhemmets båtar förr i tiden som speglar båtlivet så som det var och som nog kan ta med den äldre publiken på en riktig nostalgitripp.

Comment (0)

Comments are closed.