Besök oss i Gotland Runt Race Village!

2023 Jun, 30 (0) Kommentarer

Fram till den 2 juli hittar du oss på Svenska Sjö i Gotland Runt Race Village i Galärparken. Under fyra dagar fylls Djurgården med underhållning, aktiviteter för de små och prova-på-seglingar.

Snart går årets upplaga av Gotland Runt av stapeln. Världens största årliga havskappsegling som under 80 år utmanat såväl nöjesseglare som proffs från när och fjärran.

Tävlingarna och aktiviteterna runtom kappseglingen arrangeras av vår ägarförening KSSS och är verkligen en höjdpunkt på båtkalendern.

I Gotland Runt Race village finns det möjlighet att gå på skattjakt där alla som deltar får ett pris; pyssla och leka med ansiktsmålning, fiskedamm; träffa vikingar från Vikingamuseet och höra berättelser från dykexperterna på museet Vrak.

För de äldre och de som lockas av en tur på vattnet är denna helg ett utmärkt tillfälle att prova på segling, åka ut med en jolle som drivs på elmotor eller varför inte testa att cykla på vattnet? På i Galärparken finns kunniga instruktörer och leder aktiviteter som passar hela familjen.

Besök även oss på Svenska Sjö i vårt tält. Här kan du få information om våra försäkringar, teckna en försäkring till din båt, och delta i en tävling om att vinna en gummibåt med utombordare från Hjertmans!

Missade du helgen på Stadshusregattan? Då är detta ett utmärkt tillfälle att ta revansch!

Comment (0)

Comments are closed.