Motorbåt

motorbat

Beräkna pris

Segelbåt

segelbat

Beräkna pris

Segeljolle

segeljolle2

Beräkna pris

Har du räknat på en försäkring tidigare och du har fått ett offertnummer via e-post? >>> Klicka här för att  öppna offerten igen.

Hel Plus

Hel Plus är vår mest omfattande premium-försäkring bara för dig som är båtklubbsmedlem.

Läs mer

Hel Medlem

Hel Medlem är en försäkring med extra omfattande innehåll till ett lägre pris bara för dig som är båtklubbsmedlem.

Läs mer

Hel

Vår helförsäkring är en traditionell båtförsäkring för dig som inte är båtklubbsmedlem.

Läs mer

Prisvärda båtförsäkringar

Vi på Svenska Sjö har bara en sak för ögonen. Att ständigt utveckla de bästa båtförsäkringarna och trygghetslösningarna för dig och din båtklubb. Genom din båtklubb är du delägare i Svenska Sjö och det ger dig direkta fördelar som mer omfattande villkor, resultatbonus för båtklubbsmedlemmar och smidig skadereglering. En utmärkt båtförsäkring.

Kundbonus

Vi är inte som andra. Om vi gör ett överskott genom att vi är kostnadsmedvetna och våra försäkringstagare är riskmedvetna så går överskottet tillbaka som resultatbonus till våra kunder som är båtklubbs eller krets-medlemmar och till båtägarorganisationerna för att där utveckla det Svenska båtlivet. När du tecknar försäkring hos oss skänker vi också 100 kr till din båtklubb. Läs mer om Svenska Sjö.

Bästa båtförsäkringarna för klubbmedlemmar

Våra båtförsäkringar är utvecklade tillsammans med våra ägare, som i sin tur representerar landets alla 247 000 båtklubbsmedlemmar. De har lång erfarenhet av ett aktivt båtliv och vet vad en försäkring ska innehålla för att du ska känna dig trygg på sjön oavsett om du seglar i OS, korsar hav eller gör korta turer i dina hemmavatten. Våra medlemsförsäkringar Hel Medlem och Hel Plus Medlem är våra båtförsäkringar med extra omfattande innehåll till ett lägre pris bara för dig som är båtklubbsmedlem.

Hel Plus är vår mest omfattande premiumförsäkring bara för dig som är båtklubbsmedlem. Hel Plus tecknas till ett fast försäkringsvärde, som gäller vid totalförlust. Vid delskador gäller försäkringen utan åldersavskrivningar för de flesta komponenter.

I Hel Medlem ingår förutom brand, stöld, sjöskada och uppläggningsmaterial en ansvarsförsäkring på 33 miljoner kronor. Du får dessutom rättsskydd, allrisk och sjöassistans. Försäkringen gäller inom ett stort geografiskt område. Du kan nu även teckna ett tilläggspaket till ett förmånligt pris, där bland annat maskinskada ingår för upp till 14 år gamla motorer.